Bijelo Polje: Turnir u basketu za vikend na gradskom trgu

18.i 19. avgusta

Bijelo Polje: Turnir u basketu za vikend na gradskom trgu

JU Centar za sport i rekreaciju organizuje 18. i 19. avgusta na gradskom trgu u Bijelom Polju ''3x3'' Turnir u basketu.

Obezbijeđene su i značajne novčane nagrade, tako da je za takmičenje ''2K18'' učesnika starijih od 18 godina, za osvojeno 1. mjesto obezbijeđena nagrada u visini od 800 eura, dok je iznos nagrade za drugo mjesto 400 eura, prenosi opštinski sajt.

Za igrače 2002. godište i mlađe obezbijeđene su nagrade u sljedećim iznosima: za 1. mjesto – 150 eura, za 2. mjesto – 100 eura i za 3. mjesto – 50 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.