Vuković: KCCG može da računa na bezrezervnu podršku nove gradske uprave
Sa sastanka, Foto: PG Biro

Vuković: KCCG može da računa na bezrezervnu podršku nove gradske uprave

Glavni grad i Klinički centar Crne Gore (KCCG) formiraće zajedničku radnu grupu u cilju pružanja kvalitetnijih usluga i stvaranja boljih uslova u okviru te zdravstvene ustanove, saopšteno je iz PG Biroa.

Na sastanku gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića i direktora KCCG Jefta Erakovića ocijenjeno je bi saradnju trebalo intenzivirati i, kroz zajednički angažman gradskih službi i menadžmenta te zdravstvene ustanove, podići zdravstveni sistem na viši nivo.

Vuković je, kako se navodi, istakao da rukovodstvo KCCG može da računa na bezrezervnu podršku nove gradske uprave. Kako u pružanju servisnih usluga nadležnih gradskih službi, tako i u dijelu realizacije kapitalnih investicija kao što je izgradnja novih klinika i zdravstvenih ustanova u Podgorici, jer je to interes svih građana Glavnog grada.

On je kazao da je KCCG posebno važna institucija i da će Glavni grad biti pouzdan partner u rješavanju dogovorenih zajedničkih aktivnosti, kako bi unaprijedili postojeće stanje i ambijent te ustanove, s obzirom na njegov značaj, ne samo za Podgoricu, nego i čitavu Crnu Goru.

Eraković je zahvalio Vukoviću na razumijevanju i podršci i upoznao ga sa najznačajnijim aktivnostima i planovima KCCG u narednom periodu koji će, kako jee naveo, doprinijeti većem kvalitetu zdravstvenih usluga i efikasnijem radu ustanove na čijem je čelu.

„On je uvjeren da će saradnja Glavnog grada i KCCG, na obostrano zadovoljstvo, biti još intenzivnija i posvećena opštem interesu, jer je ta zdravstvena ustanova srce zdravstvenog sistema naše države“, zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.