Bogoljub Karić ženi sina, najavili veliko slavlje u Crnoj Gori
Foto: Facebook

Bogoljub Karić ženi sina, najavili veliko slavlje u Crnoj Gori

Bogoljub Karić , srpski biznismen, najavio porodično slavlje na kojem će pjevati najveća regionalna zvijezda!

Bogoljub i Milanka trenutno pripremaju vjenčanje sina Nebojše (39), koji će se 18. avgusta u Crnoj Gori vjenčati sa Ruskinjom Ksenijom.

"Biće veličanstveno, kćerke su organizatorke i one bolje od mene znaju i koga da zovu, i ko će pjevati. Poslije slavlja, svi ćemo u more," rekao je Bogoljub.

Prema medijskim navodima, gala slavlju na crnogorskom primorju prisustvovaće oko 200 zvanica, rodbina i prijatelji porodice Karić, ličnosti iz javnog života i svijeta biznisa, dok se iz Rusije sa mladine strane očekuje šezdesetak gostiju. Špekuliše se da će na svadbi pjevati najveće srpske muzičke zvijezde, među kojima i Ceca Ražnatović, prijateljica porodice Karić.

"Zadovoljni smo snajkom, ona se bavi kadrovskim pitanjima i izabrala je najbolji kadar, našeg sina! U vezi su pet godina, mogli su već da imaju i petoro djece, ali nas ne slušaju… Ja sam rekao sinu, vjenčavaj se, mi sa Kosova to obavimo sa 20 godina, ali me je on pitao – pa, što si me onda poslao na školovanje u Ameriku, kada se tamo o braku ne razmišlja prije 40. godine," rekao je Karić, prenosi Mondo.

Ubrzo nakon svadbe u Crnoj Gori, za koju Karić kaže da je "kraljica Jadrana", u crkvi u Beogradu biće upriličeno kolektivno vjenčanje sve Bogoljubove djece. Vjenčaće se Nebojša i Ksenija, zatim sestre Nadežda i Jelena Karić sa takođe braćom, Dejanom i Goranom Lazarevićem. Danica Karić će se opet vjenčati sa Nikolom Stoilkovićem, koji je na građanskom vjenčanju svom prezimenu dodao i njeno.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.