Fudbaler letio 30 metara automobilom, pa se zaglavio u ruševine: Nemam ni ogrebotine(FOTO)

Čudom preživio tragediju u Đenovi

Fudbaler letio 30 metara automobilom, pa se zaglavio u ruševine: Nemam ni ogrebotine(FOTO)

Tridesettrogodišnji Davide Kapelo, bivši golman Kaljarija, automobilom je prelazio nadvožnjak Ponte Morandi na sjeveru Italije kada se konstrukcija najednom urušila.

"U tom trenutku padala je kiša i munje su sevale. Išao sam ka Đenovi i bio sam na nadvožnjaku u tom trenutku. Pravo je čudo da sam živ", navodi on za Skaj TG 24, prenosi B92.

"Prvo sam čuo buku, a onda se sve srušilo. Moj automobil je letio 30 metara i onda se zaglavio među ruševinom. Nevjerovatno je to, nemam ni ogrebotinu", rekao je on i dodao:

"Često prelazim taj nadvožnjak, on je jedan od najprometnijih u zemlji. Vidio sam kako se put raspada preda mnom i bio sam u šoku.Nije mi jasno kako je moj automobil ostao u jednom komadu".

golman

Automobil golmana Kapela

Prema najnovijim informacijama, u rušenju nadvožnjaka kraj Đenove stradalo je najmanje 35 ljudi, ali se strahuje da su mnoge žrtve zarobljene ispod ruševine u svojim vozilima.

Prema prvim informacijama, među žrtvama je jedno dijete.

Iz italijanskog MUP-a navode je pet povrijeđenih osoba u bolnici i da su u ozbiljno lošem stanju, prenosi Ansa.

Nekoliko smrskanih vozila je pod ruševinama sa mrtvim ljudima unutra, a dvije osobe su izvučene žive, saopštile su spasilačke službe ranije.

Agencija Ansa javlja da zvaničnici sumnjaju da je nedovoljna stabilnost konstrukcije uzrok urušavanja, prenio je prethodno AP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.