Emina Jahović i Mustafa uživali zajedno na jahti (FOTO)
Emina i Mustafa

Uhvatili ih Paparaci

Emina Jahović i Mustafa uživali zajedno na jahti (FOTO)

O navodnom pomirenju Emine Jahović i Mustafe Sandala turski mediji ne prestaju da pišu.

Naime, par je nedavno uslikan na pjevačevoj jahti, a i Emina se tim povodom oglasila i objasnila cijelu situaciju.

Iako su se fanovi ponadali da je u pitanju pomirenje, kako ovo ne bi bio prvi put da im se ljubav vrati. Kako je poznato, Emina i Mustafa su jednom raskinuli prije braka, te bi ovo za njih bila "treća sreća".

"Ne vjerujem. Mislim da se ovaj put ugasila ljubav, ali nikada prijateljska ljubav i ljubav prema našoj djeci. Mi smo sada partneri koji moraju djecu da izvedu na pravi put", rekla je za "Ekskluzivno" Emina.

Ali jednu stvar mediji u Turskoj nisu previdjeli. Pretpostavlja se da je u pitanju bilo porodično okupljanje zarad proslave 10. rođendana sina Jamana, koji se rodio 8. avgusta 2008. godine.

2661497f922b068c54786edd8ebaec80

Alo.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.