Karleuša o odnosu sa Cecom: Ne mogu očima da je vidim
Ceca i Karleuša

Karleuša o odnosu sa Cecom: Ne mogu očima da je vidim

Jelena Karleuša nedavno je dala intervjuu za jedan domaći magazin, gdje je dobila pitanja vezano za svoju karijeru, nastupe, planove ali i odnose sa kolegama.

Tom prilikom pjevačica je otkrila da bi rado izbrisala Svetlanu Cecu Ražnatović iz svih aspekta svog života.

Naime, kada joj je novinar postavio pitanje sa kojim kolegom bi voljela da više nikada ne progovori, Karleuša je rekla:

”Na žalost moram da govorim na sudu sa Cecom. Eto to je jedna velika žalost. To je velika muka, jer moram da komuniciram i da se viđam sa njom. Inače ne mogu očima da je vidim”.

Pjevačica je istom prilikom otkrila i da bi bila spremna da se pomiri sa Lukasom, ako bi joj se izvinio, dodajući da ne zna da li će on biti član žirija i u novoj sezoni Zvezda Granda.

”Ja stvarno ne znam da li on i ove godine učestvuje u Zvezde Granda. To treba njega da pitaš da li učestvuje. Sa druge strane, svako ko okaje svoje grijehe, prizna da je pogriješio, ja sam dobar čovjek koji prašta”, rekla je za Glamur.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.