Još jedna neprijatnost: Jadranka umalo istukla pijanog Italijana
Jadranka Barjaktarović

Još jedna neprijatnost: Jadranka umalo istukla pijanog Italijana

Posle pljačke koja joj se desila nedavno na crnogorskom primorju, gdje su joj uzeli novčanik iz torbe sa 2.000 eura, dok se bezbrižno kupala u moru, pjevačici se desio još jedan nemili događaj.

Pjevačica je nastupala, ali jedna uporan gost izazvao je njenu burnu reakciju.

Pjevačica Jadranka Barjaktarović nakon pljačke na plaži doživjela je novu neprijatnost. Naime, dok je nastupala u jednom klubu u Bosni jedan navalentni Italijan dodirivao je je pjevačicu koja ga je zbog toga zamalo istukla.

"Jedan imućni Italijan je prišao Jadranki u pauzi između dva bloka pjesama i krenuo da joj se udvara. Njemu je pjevačica jasno stavila do znanja da je to ne zanima, jer je zauzeta, ali on za to nije htio ni da čuje, pa ju je u jednom momentu čak i uhvatio za nogu zbog čega je nastao haos. Pjevačica ga je u tom momentu odgurnula i počela da viče na njega dok su je momci iz obezbjeđenja jedva obuzdali da ne krene u fizički obračun sa pijanim gostom kojeg su izbacili - ispričao je izvor koji se našao na licu mjesta.

"Nije to prvi put da mi se dešava. Nerijetko se nađe neki navalentan muškarac na mom nastupu, ali ja znam da se odbranim od takvih. Ne plašim se nikoga", bila je izričita Jadranka. 

Blic/Glossy

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.