Operisana zvijezda serije
Metju Peri

Operisana zvijezda serije "Prijatelji"

Zvijezda dugogodišnje popularne američke TV serije "Prijatelji" Metju Peri hitno je operisan zbog problema s probavnim traktom, piše TMZ.

Peri je imao gastrointestinalnu perforaciju, ozbiljno je prokrvaio najvjerovatnije zbog neliječene upale slijepog crijeva i povreda nanesenih spoljašnjim faktorima. 

Hitno je, prenosi portal, prevezen u bolnicu i operisan, a glumčevi predstavnici u njegovo ime su zahvalili svima na zabrinutosti i zamolili za privatnost dok se on ne oporavi. 

Zvijezda serije "Prijatelji", poslednjih godina je potpuno neprepoznatljiv.

Ugojio se i promijenio lični opis, a poznato je i da ima dugogodišnji problem sa alkoholom. 

Trenutno je hospitalizovan i njegovo stanje je stabilno.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.