Sprema se spektakl: Najveće muzičke zvijezde na Sea Dance-u
Foto: Sea dance

Akcija 4+1 još danas

Sprema se spektakl: Najveće muzičke zvijezde na Sea Dance-u

U čast proslave petog jubilarnog izdanja, ovogodišnji "Sea Dance" festival prirediće veliko finale ljetnje sezone, na svojoj novoj tirkiznoj plaži!

Na trodnevnu festivalsku feštu od četvrtka 30. avgusta do subote 1. septembra smjenjivaće se koncerti i žurke nekih od vodećih svjetskih superstarova, a na slavlje pored Jadrana stižu nove zvijezde uz neke od najtraženijih ljetnjih hitova koji su obišli cijelu planetu, saopšteno je sa Sea Dance-a.

"Pravo sa vrhova svjetskih top lista i nakon nedavnog hedlajnerakog nastupa na glavoj bini festivala 'Tomorrowland', u četvrtak 30. avgusta, na 'Sea Dance' stiže i belgijska superzvijezda Lost Frikvensis! Popularni muzičar na 'Sea Dance' se vraća nakon rasprodate turneje sa svjetskim zvijezdama D Čeinsmokers, te novim albumom na kome se nalazi hit singl sa Džejmsom Bluntom, i numerama "Crazy", "Beautiful life" zahvaljujući kojim je ponovo zauzeo top pozicije svjetskih muzičkih lista uz stotine miliona Jutjub pregleda", saopšteno je. 

LostFrequencies

Lost Frikvensis

Listi izvođača ovogodišnjeg festivala pridružiće se i Burak Jeter, koji na jubilarno izdanje "Sea Dance" festivala stiže nakon fantastičnog nastupa na Exitu pred više od 25 hiljada fanova! Ovaj holandski DJ turskog porijekla jedna je od najvećih senzacija na klupskoj sceni u proteklih par godina, o čemu svjedoči apsolutni hit singl "Tuesday" koji se vrtio u klubovima širom svijeta uz oko 400 miliona Jutjub pregleda! Čast da se vrate i na peto izdanje festivala pripala je višestruko platinastom producentskom i DJ dvojcu Filatovu i Karasu. 

"Nakon vrtoglavog uspjeha internacionalnog hita “Don’t Be So Shy” koji je osvojio platinasti tiraž, a ujedno se našao i na listi najtraženijih singlova muzičke platforme Šazam, duo iz Moskve stiže na tirkiznu Buljaricu sa novim hitovima među kojima je i sjajna ljetnja hit numera “Time Won’t Wait” koja je u prethodnoj godini pokorila gotovo sve top liste svjetskih radio stanica", ističe se.

Nakon megahita “Are You With Me”, Lost Frikvensis, mlada belgijska zvijezda nedavno je objavila hit singl "Melody" sa čuvenim britanskim pjevačem Džejmsom Bluntom, koji se brzo našao u vrhu svjetskih top listi. Osim muzičke karijere Feliks se ove godine posvetio i podučavanju mladih talenata na Himalajima, u saradnji i uz podršku festivalskog giganta "Tomorrowlanda". 

FilatovKaras

Filatov i Karas

"Nakon vrtoglavog uspjeha internacionalnog hita “Don’t Be So Shy” koji je osvojio platinasti tiraž, DJ dvojac iz Moskve Filatov i Karas stižu sa novim hitovima među kojima je sjajna numera “Time Won’t Wait”. Na repertoaru će se takođe naći i njihov novi elektro dance miks "Baby", još jedan u nizu koji će natjerati publiku na ples do ranih jutarnjih sati", kazali su.

Burak Jeter je odrastao okružen svijetom muzike. Sa pet godina počeo je da svira klavir, a kasnije se zainteresovao za gitaru i pisanje tekstova. Ovaj DJ, inače rođen u Amsterdamu, potkrijepljen je i master diplomom iz dizajna zvuka! Njegovo penjanje na ljestvici muzičke industrije počelo je 2004. godine kada je osvojio "Burn & MTV Dance Heat DJ Contest". Nakon većeg broja uspješnih singlova i albuma, kao i osvojenih nagrada, sljedeći logičan potez Burak Jetera bilo je potpisivanje ugovora sa prestižnom audio kompanijom Pionir, uz pomoć koje je otvorio DJ akademije u Amsterdamu, Istanbulu i Los Anđelesu, kako bi pomogao mladim muzičarima širom svijeta.  

BurakYeter

Burak Jeter

"Ovogodišnje peto izdanje Sea Dance festivala održaće se od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra u tirkiznoj uvali, na novoj plaži Buljarica. Svoj nastup već je potvrdio najpopularnij svjetski DJ duo  Dimitri Vegas i Lajk Majk, a na plažu Buljarica premijerno stižu i apsolutni lideri današnje svjetske elektronske scene Paul Kalkbrener i Nina Kravic, kao i ovogodišnja zvijezda EXIT festivala Alis Merton. Na festival ovog ljeta stižu i vodeći bendovi regiona Hladno pivo, Van Gog, beogradski soulmen i pjevač Marko Luis, balkanska hip-hop "keva" Sajsi MC i trenutno vodeći hip-hop zvuk regiona koji predvode neprikosnoveni reperi sa Jadrana, splitski genijalci Krešo Bengalka i Vojko V, uz specijalni nastup dvojca domaćina 'Sea Dance' festivala, Hu si", saopštili su.

"No Sleep Sea Dance", kultnu binu "Sea Dance" festivala za sve ljubitelje andergraund elektronskog zvuka ove godine predvodiće jedna od vodećih tehno zvijezda nove generacije Daks Džej, te glavni akteri francuske tehno scene Antigon, Fransois Iks i Šlomo, kalifornijski mag Igls end Baretflajs i ruska zvijezda Sofija Rodina! Uz njih stiže i cijela plejada udarnih regionalnih i domaćih imena koju čine Lag, Vakat AKA Aleksandar Grum, Forest Pipl, Gilerc end Bi Gud, Ilija Đoković, Šugar Lobi, Monosaharid, Bodzi, Popi Divajn, Mr. Leka, Branko Vuković, Buba, Vegim i Flekica, Ana RS, TZ Projekat, Č Iks, Sabiaa i Žan De R. Uskoro stižu i nova imena koja će nastupiti na Sea Dance festivalu.

"Akcija „4+1“, namijenjena svim onima koji žele da nezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo podijele sa svojom ekipom traje još danas do kraja dana", zaključeno je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.