Roditelji Melanije Tramp postali državljani SAD
Melanija Tramp

Položili zakletvu

Roditelji Melanije Tramp postali državljani SAD

Roditelji prve dame SAD Melanije Tramp položili su danas u Njujorku zakletvu kao američki državljani, saopštio je danas njihov advokat.

Viktor i Amalija Knavs, roditelji Melanije Tramp, živjeli su u SAD kao rezidenti sa stalnim boravkom u toj zemlji, navela je agencija AP.

Supruga američkog predsjednika Melanija Tramp, čije je djevojačko prezime Knavs, rođena je 1970. godine u Novom Mjestu, u Sloveniji, koja je tada bila dio SFRJ, a odrasla je u Sevnici otisnuvši se iz tog grada u svijet manekenstva u dvadesetim godinama.

Njen otac Viktor (74) bavio se prodajom automobila, a majka Amalija (73) radila je u jednoj fabrici tekstila, piše AP.

Otac Melanije Tramp stariji je dvije godine od njenog supruga, Donalda Trampa, dodaje agencija.

Melanija je Donalda Trampa upoznala 1998. Godinu dana nakon braka s njim, 2006. godine, dobila je američko državljanstvo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.