Anđelina Džoli: Bred ne plaća alimentaciju
Foto: AFP

Razdvojeni već 2 godine

Anđelina Džoli: Bred ne plaća alimentaciju

Glumica Anđelina Džoli optužila je bivšeg supruga Bred Pita da ne plaća redovno alimentaciju, a iako je slavni par razdvojen već dvije godine ne nadzire se kraj njihovom zvaničnom razvodu.

Kada su u pitanju njihova zajednicka djeca, slavni glumački par nikako ne može da postigne dogovor.

"Bred i Andželina nijesu još ni blizu sporazumnog razvoda. Toliko su zaokupljeni pitanjima oko starateljstva da još nijesu ni predali sve finansijske dokumente, što je u brakorazvodnoj parnici uobičajeni korak", rekao je jedan izvor za američke medije.

Samanta Blej Dedžin, advokat Andželine Džoli, navela je da Pit nije platio 'suvislu' alimentaciju već godinu i po dana.

Ona je, kako javlja NBC Njuz, rekla da Pit ima obavezu da plaća alimentacije, ali da do danas, otkako su se rastali, nije platio.

Međutim, neimenovani izvor tvrdi da optužbe ne stoje i da je Pit od početka finansijski bio odgovoran za djecu i da ispunjava sve obaveze, prenosi FoNet.

Bogatstvo Andželine Džoli procijenjeno je na oko 150 miliona dolara, a Breda Pita na oko 245 miliona dolara. Par ima šestoro djece.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.