Najveće svjetske zvijezde prave hitove uz DJ duo
Dimitri Vegas & Like Mike

Sinonim za najprimamljiviji elektro zvuk

Najveće svjetske zvijezde prave hitove uz DJ duo "Dimitri Vegas & Like Mike"

Nabolji DJ duo današnjice "Dimitri Vegas & Like Mike" postali su sinonim za najprimamljiviji elektro zvuk i najživopisnije žurke širom planete.

Neprikosnoveni tandem postigao je neviđen uspjeh zajedničkim nastupima na svjetskim muzičkim scenama, a nekrunisani su kraljevi jednog od najvećih festivala na svijetu "Tomorrowlanda", na kom su i ove godine izveli performans za pamćenje. Bez obzira radilo se o pop ritmu ili tvrdom zvuku, numere zvijezda ovogodišnjeg "Sea Dance" festivala odzvanjaju u ušima i satima nakon slušanja, a njihovi nastupi prava su adrenalinska injekcija za sve koji krenu na ovo jedinstveno muzičko putovanje. Evo šta vas 31. avgusta čeka na plaži Buljarica, saopšteno je sa "Sea Dance-a". 

"Dimitri Vegas & Like Mike vs David Guetta Featuring Kiiara - Complicated"

Kako se navodi, ova oda opuštenoj ljubavi i ležernom načinu života zavladala je top listima prije tačno godinu dana. Jednostavna, ljepljiva pop numera predstavlja prvu saradnju DJ dua sa Dejvidom Getom i Kiarom.  Sljedeći put kad vaš partner pokuša da vas isprovocira, pustite mu  "Complicated" kao podsjetnik da treba uživati u sadašnjem momentu.

"Dimitri Vegas & Like Mike sa W&W - Crowd Control"

Ako tražite nešto više od klasičnog DV&LM zvuka, “Crowd Control” je, kako se ističe, upravo ono što vam treba – velika, odvažna, bombastična pjesma! U pitanju je saradnja sa holandskim DJ i producentskim tandemom W&W u koju su uključeni bubnjevi što ovom hitu daje poseban šmek. Ovo je jedna od onih numera specijalno “dizajniranih” da izazovu erupciju dobrog raspoloženja na gigantskim festivalima poput "Tomorrowlanda", gdje su Belgijanci snimili i oficijalni video.

DimitriVegasLikeMike

Dimitri Vegas & Like Mike

"Dimitri Vegas & Like Mike vs Diplo Featuring Deb's Daughter - Hey Baby"

Kad se govori o kulturnoj “miksologiji”, "Dimitri Vegas & Like Mike" su, kako se navodi, udružili snage sa vrhunskim, svjetskim muzičkim majstorom i iz te saradnje nastao je čuveni hit iz 2017. Diplo je asistirao sa svojom prepoznatljivom melodijom, a ostavio je i primamljivi tropski pečat.

"Dimitri Vegas & Like Mike Featuring Ne-Yo - Higher Place"

"Higher Place" je, kako je saopšteno, prva numera DV&LM koja je zauzela prvo mjesto na nekoj top listi. U pitanju je bila "Dance Club Songs" hit lista iz 2016. Dimitri je napisao tekst sa Ne-Yo i to je nazanimljiviji dio ove saradnje, a njihova neobična interpretacija je sve što vam je potrebno da sklopite pakt sa mirom i ljubavlju.

"Dimitri Vegas & Like Mike vs Ummet Ozcan - The Hum"

Kada krenu prvi taktovi ove numere, ističe se da se zna da će uskoro da se užari plesni podijum. Ova pjesma, nastala u saradnji sa holandsko-turskim muzičarem Umet Ozdžanom, harala je top listama 2015, ali je zadržala status himne najvećih žurki za svakoga ko uživa u čistom, neobuzdanom, holandskom haus ritmu. Spot, u kom se pojavljuje kontroverzni glumac Čarli Šin, daje dodatno čini pjesmu legendarnom.

"Dimitri Vegas & Like Mike with MOGUAI - Mammoth"

Kako se navodi, objavljena davne 2012 godine, ova numera predstavlja pravu odskočnu dasku, kako holandskom tandemu tako i populariziciji ovog muzičkog žanra u toj zemlji. Pjesma je postigla toliki uspjeh da je naredne godine ponovo snimljena, ali oplemenjena glasom američkog pjevača Džuliana Perete. Ipak, original će zauvijek imati primat.

"Dimitri Vegas & Like Mike vs. Martin Garrix - Tremor"

Kada se na jednom mjestu nađu najveće zvijezde, kako se ističe, onda očekujte pravi muzički bum. Tako je i u ovom slučaju, svako sa svojim talentom i idejama je doprinio da “Tremor” pokori planetu nevjerovatnim ritmom. Naprosto, ovo je jedna od onih numera koju neprestano možete da slušate. Definitivno su DW&LM i Martin Gariks odradili posao za sadašnju i generacije koje slijede.

Akcija 4+1 samo do petka

Najpopularnija "Sea Dance" akcija “4+1”, u kojoj fanovi festival za kupljene četiri ulaznice petu dobijaju na poklon, traje do petka 10. avgusta! Trodnevne ulaznice se, kako se navodi i dalje prodaju po promotivnoj cijeni od 24.99 eura, što je čak 40 posto popusta u odnosu na finalnu cijenu, a mogu se nabaviti posredstvom "Gigstix" prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.