Na granici sa CG uhapšen sa 15 kilograma marihuane (FOTO)
Foto: MUP Srbije

Carinik ga uhapsio zbog "krive patosnice"

Na granici sa CG uhapšen sa 15 kilograma marihuane (FOTO)

Zajedničkom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Granične policije i Policijske uprave u Prijepolju, na graničnom prelazu Gostun zaplenjeno je više od 15 kilograma marihuane i uhapšena je jedna osoba.

Iako je vozač rekao da nema šta da prijavi, carinik je primijetio neobično postavljenu patosnicu, nakon čega je odlučio da automobil izdvoji na detaljan pregled. I bio je u pravu - ispod te "sumnjive patosnice" bio je skriveni bunker sa paketima marihuane.

02830x0

Pregledom automobila "fijat" kojim je upravljao M.G.(36) iz Beograda, u ručno napravljenom bunkeru iza sjedišta u patosu, pronađeno je 28 paketa marihuane ukupne težine 15,185 kilograma.

Po nalogu zamjenika višeg javnog tužioca u Užicu, M.G. je određeno zadržavnje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Telegraf

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.