Kvalifikacije za Ligu šampiona: Danas 7 utakmica, sjutra 3
Foto: Ilustracija

Revanš 16. avgusta

Kvalifikacije za Ligu šampiona: Danas 7 utakmica, sjutra 3

Sedam prvih utakmica trećeg kola kvalifikacija UEFA-ine Lige šampiona biće odigrano danas, dok su preostale tri na rasporedu sjutra.

Dinamo iz Zagreba, šampion Hrvatske gostovaće Astani, gdje će ”modri”, kako su najavili, ići na trijumf kako bi jednom nogom zakoračili ka plaj-ofu i potencijalnim susretima sa švajcarskim Jang Bojsom.

Crvena zvezda, prvak Srbije ugostiće večeras Spartak iz Trnave, ekipu koju je u prvom kolu kvalifikacija eliminisala mostarski Zrinjski, šampiona Bosne i Hercegovine. Ambicije Beograđana su pobjeda, odnosno što povoljniji rezultate pred revanš u Slovačkoj. U Zvezdi su optimisti i nadaju se doigravanju, gdje bi igrali protiv pobjednika iz dvomeča austrijskog prvaka Salzburga i makedonskog Škendije.

Revanš utakmice trećeg kola kvalifikacija su 16. avgusta.

Parovi i satnica prvih utakmica trećeg kola

Utorak, 7. avgusta

ASTANA: Astana - Dinamo Zagreb (16 sati)

BAKU: Karabag - Bate (19)

MALME: Malmo - Vidi (19.15)

PRAG: Slavija Prag - Dinamo Kijev (19.30)

LIJEŽ: Standard - Ajaks (20)

BEOGRAD: Crvena zvezda - Spartak Trnava (20.30)

LISABON: Benfika - Fenerbaće (21) 

Srijeda, 8. avgust

SOLUN: Paok – Spartak Moskva (19)

SALZBURG: Salzburg – Škendija (19)

GLAZGOV: Seltik – AEK (20.45)

Anadolija

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.