Mladić pokušao da pomogne djevojci da se pakira pa zamalo ostao invalid (VIDEO)
Foto:Screenshot

Mladić pokušao da pomogne djevojci da se pakira pa zamalo ostao invalid (VIDEO)

Parkiranje umije da bude posebno stresno čak i za iskusne vozače, a ovaj snimak sa Jutjuba pokazuje koliko je ova vozačka vještina "mač sa dvije oštrice".

Mladić koji je pomagao djevojici da se uparkira vjerovatno je zažalio što je ponudio svoju pomoć nakon što ga je ona kolima pribila uza zid. 

Neimenovani mladić je pokušao da pomogne djevojci da se parkira u Hanoju, u Vijetnamu, kada ga je ona nepažnjom skoro zalijepila zadnjim krajem automobila na zid. 

Kako mediji prenose, njemu su u pomoć brzo pritekli prolaznici, a djevojka koja se nalazila za volanom automobila nije mogla da vjeruje šta je uradila.

B92

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.