Fanovi skupljaju 3.000 eura za Jadranku Barjaktarović?
Foto: Alo/ Jadranka Barjaktarović

Doživjela veliku neprijatnost

Fanovi skupljaju 3.000 eura za Jadranku Barjaktarović?

Pjevačica Jadranka Barjaktarović doživjela je neprijatnost kada su je na plaži u Crnoj Gori opljačkali i odnijeli 2.000 eura.

Jadranka je bila veoma bijesna kada je shvatila da je ostala bez dokomuneta, otkrio je izvor za Alo. 

"Istina je da sam pokradena, ali bitno je da su mi ostala dva telefona. Zaista ne bih više pričala o tom nemilom događaju. Ono što se dešava posljednja dva dana, je da mi se javljaju fanovi koji nude da mi uplate novac na račun. Zovu me i pitaju koliko mi treba, 2.000 ili 3.000 eura. Ovom prilikom bih naglasila da mi takva vrsta pomoći nije potrebna", rekla je Jadranka.

Na pitanje zašto je nosila toliku sumu novca sa sobom na plažu nije htela da odgovori.

"Ne bih da komentarišem više, hvala vam", kazala je Jadranka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.