Njen šorts previše privlačio pažnju muškaraca, pa izbačena iz tržnog centra (FOTO)
Foto: Ilustracija

Njen šorts previše privlačio pažnju muškaraca, pa izbačena iz tržnog centra (FOTO)

Devetnaestogodišnja Gabrijel Gibson izbačena je iz jednog tržnog centra jer je njen šorts ocijenjen kao "previše seksi", zbog čega previše uzbuđuje muškarce.

Radnik obezbjeđenja joj je prišao i otjerao je zbog nedoličnog oblačenja. Gabrijel je, bijesna i postiđena, prepričava taj događaj: 

"Da budem iskrena, jako me je ponizio. Nazivao me je raznim pogrdnim imenima, a samo sam željela bezbrižno da šetam po tržnom centru", rekla je ona za Miror. 

Kaže da nije ni sanjala da će je neko po tako vrelom danu osuđivati za malo oskudnije oblačenje. 

3821845620982759471616362308872146568347648n

Foto: Facebook

Smatra da radnik nije morao da je izbaci i kaže da je tužno kada stariji muškarci ne mogu da se kontrolišu, prenosi Blic. 

Nakon incidenta, Gabrijel je slike svoje odjevne kombinacije objavila na društvenim mrežama i otkrila da je radnik obezbjeđenja "odmjeravao njenu zadnjicu". 

"Rekla sam mu da imam velike butine i da u ovakvom šortsu malo 'prelivaju', a on je prijetio da će zvati policiju", rekla je Gabrijel.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.