Crnogorsku pjevačicu opljačkali na plaži,  jedno brčkanje koštalo je 2.000 eura
Jadranka Barjaktarević

Ne vjeruje šta je snašlo

Crnogorsku pjevačicu opljačkali na plaži, jedno brčkanje koštalo je 2.000 eura

Crnogorska pjevačica Jadranka Barjaktarević nije ni slutila da će je jedno brčkanje koštati 2.000 eura. Nakon što je izašla iz vode, zaputila se ka ležaljci gdje je ostavila torbu i garderobu.

Naime, Jadranka je stigla na plažu u Budvi nešto malo poslije četiri sata po podne, iznajmila je ležaljku, poručila piće i riješila da se okupa.  Nije joj palo na pamet da bi mogla biti opljačkana.

- Jadranka je na plažu došla sama. Nekoliko minuta je sedjela na ležaljci, gdje je skinula garderobu i sve to spakovala u veliku platnenu torbu koju je nosila sa sobom. Nakon što je poručila piće otišla je do mora da se malo kupa. Nakon desetak minuta, kada se vratila do ležaljke, željela je da plati piće koje joj je u međuvremenu stiglo. Tražila je novčanik, nervirala se što ga nema a onda je shvatila da je pokradena - kaže izvor koji je zatekao na licu mjesta. 

- Jadranka je vidno potrešena uzela mobilni i pozvala nekog prijatelja, kome se požalila da su joj ukrali novac, ali i lična dokumenta koja su bila u njemu. Plakala je i vikala kako ne može da vjeruje, a konobara koji se tu zatekao rekao je da će pozvati policiju. Kada je pitao koliko novca su joj uzeli, ona je rekla da je u novčaniku imala 2.000 eura. Ovo je bio još veći šok kao i njena izjava da joj novac nije važan, samo joj je krivo što su joj odnijeli dokumenta koja su bila u novčaniku - otkriva izvor za "Alo".

- Istina je to što ste čuli. Očigledno je da se ružne vijesti veoma brzo šire. Zaista mi je krivo što se to desilo u mojoj Crnoj Gori ali, zaista nisam razmišljala da bi neko mogao za tako kratko vrijeme da me pokrade. Pare nisu važne njih ću zaraditi, ali su mi ukrali i dokumenta koja su bila u novčaniku. Imam nastup u Bjeljini uskoro, pa se nadam da ću uspjeti da regulišem ličnu kartu i pasoš do tada - rekla  je Jadranka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.