Otac Svetlane iz Kolašina tvrdi: Moja ćerka nije izvršila samoubistvo, u pitanju je zločin
Mjesto na kojem je pronađeno tijelo Svetlane, foto: Radio Tivat

Otac Svetlane iz Kolašina tvrdi: Moja ćerka nije izvršila samoubistvo, u pitanju je zločin

Kolašinac Zoran Peković, otac dvadesetsedmogodišnje Svetlane čije tijelo je pronađeno 21. jula nedaleko od Tivta, tvrdi da se njegova Seka, kako je zvao, nije ubila, već da je nad njom počinjen zločin.

Da je riječ o ubistvu, mogućnost ne isključuje ni tužilaštvo, odakle je "Večernjim novostima" saopšteno da se i dalje čekaju nalazi vještačenja.

Otac stradale objašnjava da je prije nekoliko dana sa svojim bratom Pantom posjetio podgoričko tužilaštvo te da su prilikom tog razgovora njegove sumnje samo postale jače.

- U razgovoru sa tužilaštvom saopšteno nam je da prema nalazima koji pristižu sve ukazuje da se radi o ubistvu, a ne o samoubistvu - kazao je Zoran.

Njegov brat Panto Peković dodaje da je za njega smrt od početka zagonetna.

- Sad su u toku razna vještačenja. Forenzičkom centru u Danilovgradu poslate su njene stvari na DNK analizu - dodaje on.

Porodica Peković tvrdi da se Seka noć prije nestanka čula sa porodicom i da ništa nije ukazivalo na to da je imala ikakvih problema.

Nestanak Svetlane Petković prijavljen je 19. jula, a njeno tijelo pronađeno je dva dana kasnije u mjestu Bonići u Tivtu. Djevojka je bila sezonski zaposlena u supermarketu "Voli" u Radanovićima.

Kako Novosti pišu, porodica Peković je razočarana medijima koji su bez zvaničnih izjava po nalasku tijela objavili da je riječ o samoubistvu. Zato traže izvinjenje svih redakcija koje su objavile tu neprovjerenu informaciju.

Izvor: Večernje novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.