Kritike aviokompaniji: Gej par morao da ustupi mjesto strejt paru
Alaska Airlines

Kritike aviokompaniji: Gej par morao da ustupi mjesto strejt paru

Američka avio-kompanija „Alaska erlajnz“ suočila se sa kritikama na društvenim mrežama nakon što je homoseksualni par morao da ustupi mjesta heteroseksualnom paru na letu od Njujorka do Los Anđelesa.

AP prenosi da je Sijetl tajms objavio da je gej par u utorak prihvatio izvinjenje avio-kompanije, koja je navela da je došlo do greške oko mjesta za sjedenje koja nije imala veze sa nepoštovanjem.

Navodi se da Dejvid Kuli izjavio da je sjedio sa svojim partnerom kada je od njih zatraženo da se pomjere kako bi se omogućilo paru da sjedi zajedno, prenosi Tanjug.

Kuli je rekao da su i njih dvojica par i da žele da sjede zajedno, ali je agent „Alaska erlajnza“ insistirao da se pomjere ili izađu, pa su za Los Anđeles odletjeli avionom druge avio-kompanije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.