Devetnaestogodišnjak uhapšen zbog sumnje da je silovao maloljetnicu
Ilustracija

Devetnaestogodišnjak uhapšen zbog sumnje da je silovao maloljetnicu

Crnogorski državljanin S.B. (19) uhapšen je juče zbog sumnje da je na teritoriji naše države počinio krivično djelo silovanje na štetu sedamnaestogodišnje ženske osobe, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako navode, slučaj je policiji prijavila majka djevojčice 30. jula oko 23.40 sati, kada je sa njom podnijela prijavu protiv S.B.

"Nakon konsultacija sa tužiocem S.B. je lišen slobode 31.07.2018. godine. Tužilac je nakon saslušanja ovog lica donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorija do privoda nadležnom sudiji za istragu, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo silovanje", saopšteno je iz Uprave policije.

Radi zaštite identiteta i integriteta oštećene i činjenice da je maloljetna, policija nije saopštila detalje kao što su grad u kome se desio događaj, prebivalište osumnjičenog, inicijale oštećene ili druge podatke na osnovu kojih bi žrtva mogla da bude prepoznata i dodatno viktimizovana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.