Policijski psi u Cirihu patroliraju u cipelicama, zbog vrelog asfalta!(FOTO)

Policijski psi u Cirihu patroliraju u cipelicama, zbog vrelog asfalta!(FOTO)

Policijski psi u Cirihu patroliraju u cipelicama kako bi im se zaštitile šape od užarenog asfalta, saopštila je danas gradska policija i pozvala druge vlasnike pasa da urade to isto sa svojim ljubimcima.

Pošto će temperature u Cirihu i ove sedmice i dalje prelaziti 30 stepeni Celzijusovih, psi i policajci će tokom patrola upozoravati i ostale vlasnike pasa da svojim četvoronožnim ljubimcima obuju cipele jer se asfalt ugrije na najmanje 50 stepeni Celzijusovih te je velika opasnost od opekotina, prenijela je Hina.

38193553101555015440556713822722529269645312n1data

Veći psi bi svakako trebali nositi cipele, a jako mali, za koje se ne proizvode cipelice, moraju se nositi u rukama, upozorila je policija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.