Uhapšene dvije osobe u Baru: Ukrali od Rusa(18) iPhone 8 pa mu tražili novac
Ilustracija

Iznuda riješena u kratkom roku

Uhapšene dvije osobe u Baru: Ukrali od Rusa(18) iPhone 8 pa mu tražili novac

Barska policija uhapsila je jutros I.Ž. (19), državljanina Crne Gore iz Bara, i B.E. (18) iz Moskve, rusku državljanku sa boravkom u Baru, zbog sumnje da su sinoć kasno, na štetu ruskog državljanina M.E. (18), počinili krivično djelo iznuda.

Kako se navoi u saopštenju Uprave policije, M.E. je kasno sinoć, poslije ponoći, prijavio CB Bar da mu je te večeri, dok se nalazio u ugostiteljskom objektu u Baru, od strane nepoznatog lica otuđen mobilni telefon marke iPhone 8, te da nepoznata lica pokušavaju da od njega iznude 300 eura kako bi mu vratila telefon.

"Ta lica su oštećenog M.E. kontaktirala preko društvene mreže tražeći mu navedeni novac i ugovarajući vrijeme i mjesto predaje novca, na što je M.E. pristao i ovim licima predao novac u iznosu od 200 eura nakon čega su I.Ž. i B.E. lišeni slobode zbog sumnje da su počinili ovo krivično djelo.

Osumnjičeni I.Ž. i B.E. će, uz posebni izvještaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, biti privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, zbog osnovane sumnje da su počinili navedeno krivično djelo", saopšteno je iz Uprave policije.

Otuđeni telefon iPhone 8 i iznuđeni novac u iznosu od 200 eura su vraćeni oštećenom M.E.

           

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.