Gori magacin u Zemunu, vatrogasci i Hitna na terenu
Foto: Telegraf

Gori magacin u Zemunu, vatrogasci i Hitna na terenu

Jedan magacin, nedaleko od salona namještaja, zapalio se večeras u centru Zemunu, u Ulici cara Dušana, potvrdili su iz Hitne pomoći.

"Primili smo poziv oko 22 sata. Naše ekipe su na terenu, ali zasada nemamo informacije da li je u požaru neko povrijeđen", rekli su nam iz Hitne.

Kako saznaje Telegraf, kada je vatra buknula, u magacinu je bio čuvar.

Sa lekarskom ekipom na lice mjesta uputila su se i najmanje dva vatrogasna vozila. Vatrogasci se trenutno trude da lokalizuju požar i spriječe da se vatra proširi na okolne objekte, među kojima su i saloni namještaja.

Visoki plamenovi vatre vide se iznad Zemuna, a razlog tome je vjerovatno zapaljiva roba koja je izložena u ovom objektu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.