Oborila rekord: Studentkinja od 45 kg pojela 255 ražnjića za 23 minuta (FOTO)
Džeren Jilmaz

Dobila i vrijednu nagradu

Oborila rekord: Studentkinja od 45 kg pojela 255 ražnjića za 23 minuta (FOTO)

Studentkinja Džeren Jilmaz, teška 45 kilograma, za 23 minute pojela je 255 ražnjića i oborila rekord ugostiteljskog objekta u Antaliji.

Jilmaz je uz to popila tri čaše ajrana, dvije flaše vode, a jela je i salatu.

Ilijas Demir, vlasnik ugostiteljskog objekta u distriktu Kepez, za mušterije je organizovao takmičenje u jedenju ražnjića. Na takmičenje se prijavio 21 student, prenosi Anadolija.

Jilmaz je oborila rekord i osvojila mobilni telefon vrijedan 5.000 lira (oko 870 eura), zlato u vrijednosti 306 lira (oko 55 eura) i pravo na besplatan obrok tokom perioda od četiri mjeseca.

Džeren Jilmaz je izjavila kako se na takmičenje prijavila kako bi svima koji su je potcjenjivali zbog njene težine, dokazala da griješe.

raznjicirekordaa

Studentkinja u takmičenju jedenja ražnjića

"Pojela sam oko četiri kilograma mesa. Za sat vremena sam se udebljala. Povećaću svoj rekord", odlučna je Jilmaz.

Džeren Jilmaz nije iznenadila samo vlasnika nego i druge takmičare.

Demir je podsjetio kako je prethodni rekord postavila Busra Džanimoglu koja je za 18 minuta pojela 194 ražnjića.

"U kategoriji za muškarce dodijelićemo nagradu onome ko pojede više od 300 ražnjića mesa", dodao je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.