Madona 60. rođendan proslavlja sakupljajući sredstva za djecu iz Malavija
Madona

Madona 60. rođendan proslavlja sakupljajući sredstva za djecu iz Malavija

Madona svoj predstojeći 60. rođendan proslavlja akcijom sakupljanja sredstava za siročad i djecu u Malaviju, koju od danas do 31. avgusta organizuje zajedno sa Facebookom.

Madonini obožavaoci mogu da donacije uplate direktno preko njene stranice na toj društvenoj mreži ili, pak, da počnu sami da sakupljaju sredstva na Facebooku za njenu kampanju, prenosi AP.

Prihodi će biti namijenjeni fondaciji "Raising Malawi".

"Nepokolebljivo sam posvećena obezbjeđivanju toplog doma ugroženoj djeci. Za svoj rođendan ne mogu da zamislim bolji poklon nego da svoju globalnu porodicu povežem sa ovom lijepom zemljom i djecom kojoj je pomoć najviše potrebna", rekla je Madona, koja će 60 godina napuniti 16. avgusta.

Prema njenim riječima, svaki sakupljeni dolar će direktno otići za obroke, škole, uniforme i zdravstvenu njegu.

"Želim da se udružim sa prijateljima, fanovima i podržavaocima kako bismo promijenili živote djece Malavija i stavili im do znanja da su hranjeni, zaštićeni i voljeni", istakla je poznata pjevačica.

Madona, koja je usvojila četvoro djece iz Malavija, osnovala je fondaciju "Raising Malawi" 2006. kako bi se borila protiv siromaštva i nedaća koje muče siročad i ugroženu djecu Malavija, a prošle godine je otvorila dječije krilo bolnice u toj državi u istočnoj Africi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.