Najposjećeniji Thunder fest: Preko 15.000 posjetilaca za dvije večeri

Najposjećeniji Thunder fest: Preko 15.000 posjetilaca za dvije večeri

Velikom žurkom na beranskom aerdoromu u režiji Thomasa Golda, jednog od najboljih DJ-eva današnjice, nastupima sastava Zap me strobe i Divolly & Markward, zatim DJ-eva Damjana Eltecha, Wooxe, Lanmija i Caka završen je ovogodišnji Thunder fest.

Kako su saopštili iz Biroa za odnose sa javnošću Opštine Berane, ovogodišnji festival je sa više od 15.000 posjetilaca, tokom dvije večeri, najposjećeniji do sada.

"Organizatori najvećeg festivala na sjeveru Crne Gore mogu biti više nego zadovoljni jer pored rekordne posjete sa punim pravom mogu reći da je peto izdanje Thundera bilo i, kada se pogleda lista učesnika, najinteresantnije do sada jer su i prvo i drugo veče nastupile velike svjetske, regionalne i domaće zvijezde.

Šlag na tortu dvodnevnog muzičkog hepeninga na beranskom aerodromu stavio je Thomas Gold, jedan od tri najbolja DJ-a u Evropi, koji je odličnim setom potpisao završnu žurku.

Drugo veče ovogodišnjeg festivala iz vedra neba obilježio je i beogradski sastav Divolly & Markward, fantastičnim nastupom, ali i najbolji EDM duo u regionu Zap me strobe koji je podsjetio na svoj sjajan prošlogodišnji nastup na Thunder festu", navodi se u saopštenju.

DSC6076

Ljubitelji elektronskog zvuka drugo veče Thundera pamtiće i po odličnim setovima koje su puštali DJ Wooxa i Damjan Eltech, kao i najbolji gradski DJ-evi Cako i Lanmi.

DSC6347

Podsjetimo, prvo veče festivala rezervisano za hip hop izvođače, svojim nastupima obilježili su Who See, THCF, Rimski i Corona, DJ Gru uz podršku lokalnih DJ-eva.

"Besplatan ulaz, otvoreni šankovi, pristupačne cijene hrane i pića, festivalske majice, povoljan smještaj u Beranama, uz najbolji elektro i hip hop zvuk, bili su zaštitni znak i petog  Thunder festa", saopšteno je.

20180730010638

Organizator Thunder festa 2018 bila je Turistička organizacija Berane, pokrovitelj Opština Berane, a generalni sponzor Nikšićka pivara.

Festival je podržalo i Ministarstvo kulture Crne Gore.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.