Mesi počeo pripreme za novu sezonu, ovo je njegov trening partner(VIDEO)
Foto: Screenshot

Mesi počeo pripreme za novu sezonu, ovo je njegov trening partner(VIDEO)

Po mnogima najbolji fudbaler svijeta Lionel Mesi i dalje se odmara nakon nastupa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je njegova reprezentacija završila nastup u osmini finala 4:3 porazom od kasnijeg prvaka Francuske.

Argentinac će se ubrzo priključiti svom klubu gdje će započeti s pripremema, a do tog trenutka Mesi je angažovao sparing-partnera za trening u svom domu.

Napadača Barselone snimila je, a potom i na društvenoj mreži Instagramu objavila supruga Antonela Rokuzo. U kratkom videu možemo vidjeti Mesija kako loptom prebacuje svog psa, koji istovremeno pokušava da mu uzme loptu.

Njegovoj supruzi i djeci koji su gledali iza oka kamere cijela je situacija bila vrlo zabavna, što se čuje iz njihovih komentara i smijeha.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.