3. i 4. avgusta Festival tamburaša u Bijelom Polju, specijalni gosti The Frajle i Hari Mata Hari

Sjajan program za 16. izdanje

3. i 4. avgusta Festival tamburaša u Bijelom Polju, specijalni gosti The Frajle i Hari Mata Hari

3. i 4. avgusta na gradskom trgu u Bijelom Polju će se održati Šesnaesti Internacionalni festival tamburaških orkestara.

U okviru dvije festivalske večeri nastupiće jedanaest tamburaških orkestara i predstaviće se ansambli iz Mađarske, Hrvatske, Makedonije, Srbije i Crne Gore, najavili su iz Opštine Bijelo Polje koja je pokrovitelj Festivala.

Specijalni gosti ovogodišnjeg festivala su popularna novosadska grupa The Frajle i poznata grupa iz Bosne i Hercegovine Hari Mata Hari.

3778487611303778471111248457358095557853184n

Prve festivalske večeri, nakon nastupa tamburaških orkestara, biće upriličen koncert posvećen Kseniji Cicvarić pod nazivom ''21 godina poslije''. Na koncertu će nastupiti Šukrija Žuti Serhatlić, Tanja Šeter, Nedžib Delić i Milena Pantović. 

U okviru festivala, 3.avgusta, u galeriji Centra za kulturu sa početkom u 18 časova, biće otvorena izložba slika Miomira Miša Vemića, a drugog festivalskog dana, 4.avgusta, takođe u galeriji Centra za kulturu od 18 časova, biće održana promocija knjige ''Đevojko, zlatna jabuko'', autora Senada Gačevića i Senada Kazića. 

Izvršni producent Festivala je bjelopoljski Centar za kulturu a medijski sponzori su RTCG i Radio Bijelo Polje.

Prijatelji festivala su kompanije ''Mesopromet Franca'' i ''Put-Gross''.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.