Kušadasi: Tuča turskih i srpskih turista, molotovljevim koktelom na Lastin autobus (VIDEO)
Foto:Screenshot

Kušadasi: Tuča turskih i srpskih turista, molotovljevim koktelom na Lastin autobus (VIDEO)

Prava drama odigrala se u nedelju u Kušadasiju, nakon što je jedan pijani muškarac ušao u sukob sa turistima iz Srbije koji ljetuju u ovom poznatom odmaralištu.

Državljanin Turske, koji je takođe turistički u Kušadasiju, prvo je ušao u verbalni sukob sa srpskim turistima, da bi potom počele da sijevaju pesnice! Krvavi sukob je nekako spriječilo osoblje hotela, ali tu nije bio kraj nevoljama, pišu Novosti.

Kako navodi beogradski medij, pijan i revoltiran, Turčin je uzeo dvije flaše piva i otišao na najbližu pumpu i sipao gorivo u flaše, a potom je napravio molotovljev koktel koji je bacio na "Lastin" autobus koji je bio parkiran ispred hotela.

Brzom reakcijom osoblja hotela, požar je ugašen, a policija koja je ubrzo stigla privela je državljanina Turske koji je prethodno pokušao da pobjegne.

Prema informacijama Novosti, niko nije teže povrijeđen u ovom incidentu, a na autobusu je pričinjena manja materijalna šteta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.