DF sjutra predaje žalbu Apelacionom sudu
DF

Zbog odluke suda o Kneževiću

DF sjutra predaje žalbu Apelacionom sudu

Predsjedništvo DF će sjutra u 11 časova predati žalbu Apelacionom sudu povodom odluke Višeg suda da Milana Kneževića kazni sa dva mjeseca zatvora, kao i dopis kojim su svi poslanici posvjedočili da su izgovorili isto što i Milan Knežević, saopštio je Jovan Vučurović, poslanik Demokratskog fronta.

Vučurović je dodao da će od odnosa sudova kojima se povodom ovoga problema obratila Skupština Crne Gore, zavisiti i budući potezi DF-a.

“Tako se, na primjer, može desiti da naš poslanički klub provede godišnji odmor u Skupštini, gdje bi se zajedno sa kolegama Kneževićem i Medojevićem branili od državnog terora i protivustavnih i protivzakonskih napada koje u ime crnogorskog režima sprovodi ovdašnje pravosuđe”, poručio je Vučurović.

Vijeće Višeg suda u Podgorici prihvatilo je žalbu Specijalnog državnog tužilaštva i potvrdilo kaznu do dva mjeseca zatvora Kneževiću jer je odbio da dostavi podatke o sudiji koji je, kako tvrdi, ponudio da mu se za 10.000 eura ukine presuda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.