Aleksandar Vučić

"Brine me rat dva narko-klana, moraćemo da pokažemo ubicama da idu tamo odakle su došli"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je danas da je bezbjednosna situacija u Srbiji stabilna i "mnogo bolja nego 2001. ili 2010. godine", ali je i izrazio zabrinutost zbog, kako je rekao, rata dva kriminalna klana oko tržišta narkotika.

Komentarišući sinoćnje ubistvo advokata Dragoslava Ognjanovića u Beogradu, Vučić je kazao da policija ima tragova o tom zločinu.

"Sinoć sam razgovarao s ministrom unutrašnjih poslova, imamo više tragova nego u slučaju ubistva kuma gospodina Bojovića. Ne mogu da kažem da je ubistvo riješeno, ali ima nekakvih tragova", kazao je Vučić novinarima na poligonu Nikinci, gdje je prisustvovao vježbi gađanja iz novog streljačkog naoružanja u sastavu Vojske Srbije.

On je ocijenio da će država morati "još žešćim i ozbiljnijim akcijama da pokaže ubicama da Beograd i Srbija ne mogu biti poligon na njihovo djelovanje".

"Rat dva klana oko tržišta narkotika postaje nešto sa čim država mora ozbiljnije da se obračuna. Moraćemo da pokažemo ubicama da idu tamo odakle su došli", rekao je Vučić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.