Poslije 15 godina Maradona ponovo staje na ludi kamen (FOTO)
Foto: Instagram

Zaprosio 28-godišnju djevojku

Poslije 15 godina Maradona ponovo staje na ludi kamen (FOTO)

Nakon pet godina veze s 29 godina mlađom djevojkom Rosijom, legendarni bivši fudbaler Dijego Maradona odlučio je ponovno ući u brak.

I dok je u Rusiji na Svjetskom prvenstvu lio suze zbog Argentine, sada je legendarni bivši fudbaler Dijego Maradona (57) plakao od sreće. Razlog je bio što je njegova djevojka Rosija Oliva (28) pristala da bude njegova buduća supruga.

Zaprosio ju je na njenoj rođendanskoj proslavi pred 45 zvanica, uključujući njenu majku Moniku i njegovu kćerku Janu (22) koja je od sreće briznula u plač. Ni Maradona nije mogao suzdržati emocije te je i on pustio suzu radosnicu što će nakon 15 godina ponovno ući u brak.

Untitled

Foto: Instagram

"Srećna sam što mi je ovo zadnji rođendan kao slobodnoj djevojci te što sam ga proslavila s vama. Moje želje za ovaj rođendan jesu da budem srećna s Dijegom, da moja majka i baka žive dugo i da sve koje volim budu zdravi", rekla je buduća gospođa Maradona.

Prosidba je bila romantična, kako piše španski tabloid As, iako je Maradona morao čak dva puta da zaprosi Rosiju. Naime, kada je prvi put izvadio dijamantni prsten i upitao hoće li se udati za njega, na pozornici je istog trenutka počeo da pjeva španski pjevač El Polako i Maradona nije čuo što mu je djevojka rekla, prenosi 24 sata.

Kada je pjevač otpjevao svoje, Maradona ju je, uz smiješak na licu, ponovno upitao isto pitanje te je na kraju pristala nakon čega su dobili veliki aplauz od gostiju koji su se tamo nalazili. Vjenčanje bi se trebalo održati u Argentini, nakon čega se novopečeni bračni par seli u Bjelorusiju gdje će živjeti u vili vrijednoj 20 miliona dolara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.