Kćerka Dragane Mirković dobila nevjerovatnu poslovnu ponudu (FOTO)
Dragana Mirković

Nepoznata javnosti

Kćerka Dragane Mirković dobila nevjerovatnu poslovnu ponudu (FOTO)

Djeca poznatih ličnosti u Srbiji uglavnom nastavlju put svojih roditelja. Anastasija Ražnatović je nedavno objavila svoj singl prvenac "Savršen par" i tako uplovila u muzičke vode, a isti je slučaj i sa Elenom Kitić, Nikolijom Jovanović, Stefanom Živojinovićem...

Međutim, o profesionalnom putu 16-godišnje ćerke Dragane Mirković i Tonija Bijelića se i dalje odlučuje. Tinejdžerka Manuela je i dalje nepoznata javnosti.

Tokom nedavnog odmora u Monte Karlu, Dragana se sa porodicom našla na jednoj ekskluzivnoj žurki na koju su pristup imali samo članovi jednog prestižnog zatvorenog društva, među kojima se našao i slavni dizajner Filip Plejn.

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

"On je bio oduševljen mojom ćerkom Manuelom koja je izrasla u lijepu i zgodnu djevojku, a visoka je čak 182 cm. Pitao ju je da li je zainteresovana da se bavi manekenstvom, ali je ona stidljivo odgovorila da nije razmišljala o tome. Inače, svi su joj u Monte Karlu prilazili sa predlozima da se oproba u poslu modela jer zaista ima predispozicije za to. Ona zasad nema takvu želju i moram priznati da mi je donekle drago zbog toga, a da li će promijeniti mišljenje zavisi samo od nje", ispričala je pjevačica za "Story".

"Manuela još ima vremena da odluči kojim profesionalnim putem će poći, ali meni se sve više čini da će izabrati neku vrstu umjetnosti. To će svakako biti njena odluka u koju se Toni i ja nećemo miješati", zaključuje Dragana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.