Trudnoj Gogi pozlilo na plaži, ne prija joj vrućina (FOTO)
Goga Sekulić

Trudnoj Gogi pozlilo na plaži, ne prija joj vrućina (FOTO)

Pjevačica Goga Sekulić u petom mjesecu trudnoće odmara u Budvi, a kako prevelika vrućina ne odgovara popularnoj trudnici, Gogi je zbog toga pozlilo.

Dok je u vodi pokušavala da se rashladi, prevelika temperatura je pjevačici poremetila planove, pa se Gogi se zavrtjelo u glavi. Kako je pjevačica bila sama, uplašila se i napustila plažu.

Goga je došla sama na plažu u dugoj haljini ispod koje se nazirao stomak. Pjevačica se trudi, od kako je trudna, da nosi širu garderobu koja prija njoj i njenom stanju, piše Telegraf.

gogasekulicfotonikolatomic20830x0

Foto: Telegraf/ Goga Sekulić

Kako je pjevačici bilo vruće ušla je u vodu da se rashladi.

Međutim, Gogi je pozlilo, a kako je bila sama, pjevačica se uplašila i odmah telefonirala.

Čim joj je bilo bolje Goga je napustila plažu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.