Građevinska mašina pregazila radnika na Zvezdari
Ilustracija

Na gradilištu u Beogradu

Građevinska mašina pregazila radnika na Zvezdari

Kako “Novosti” nezvanično saznaju, na gradilištu u Ulici Sjeverni bulevar u Beogradu došlo je do nesreće i tom prilikom je građevinska mašina djelimično pregazila radnika.

Do nesreće je došlo kada se radnik sapleo i pao na ulicu, a bager koji je išao u rikverc ga je pregazio. Hitna pomoć je povrijeđenog radnika prevezla na VMA. 

- Riječ je o tridesetpetogodišnjem muškarcu sa više povreda - rekao je Mirko Lutovac, portparol Hitne pomoći za Novosti. - Povrijeđeni radnik je prebačen na VMA. 

Očevici kažu da bagerista nije vidio radnika koji je pao na kolovoz kao i da ga mašina nije sasvim pregazila. 

Na ovom dijelu Ulice Sjeverni bulevar radi se proširenje kolovoza i pomenuti radnici su bili angažovani na tom poslu. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.