Sarajevo: Ćerka Milića Vukašinovića pronađena mrtva
Foto:Twiter

Sarajevo: Ćerka Milića Vukašinovića pronađena mrtva

Maja Avdibegović (35), kćerka Milića Vukašinovića, bivšeg bubnjara „Bijelog dugmeta“ i frontmena „Vatrenog poljupca“, u sarajevskom naselju Jezero sinoć oko ponoći izvršila je samoubistvo, piše sarajevski Avaz.

Ćerku "doktora" za rokenrol mrtvu je pronašla drugarica, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju, ali Maji, nažalost, nije bilo spasa.

Prema preliminarnim rezultatima istrage i nakon pregleda tijela, utvrđeno je da je uzrok smrti, najvjerovatnije, predoziranje narkoticima ili ljekovima, navodi Avaz. 

Inače, Maja je 1. juna ove godine, takođe, pokušala da se ubije, kada je žiletom presjekla vene u kupatilu. Tada je spašena brzom reakcijom ekipe Hitne pomoći iako je poprilično iskrvarila pa je prevezena na Psihijatrijsku kliniku, gdje je bila podvrgnuta određenim tretmanima.

Popularni muzičar i njegova kćerka, sudeći prema njenim medijskim istupima nakon pokušaja samoubistva u junu, nisu bili u dobrim odnosima. Maja je prije ovoga dva puta dizala ruku na sebe, a za svoje stanje krivila je, sudeći prema njenim medijskim izjavama, oca Milića.

Poznati rok-muzičar je Maju dobio u prvom braku sa suprugom Verom, a trenutno živi u Beogradu. Inače, Maja se dugo godina borila sa zavisnosti.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.