Kakvu partnerku žele? Lavovi traže jaku, Jarčevi strpljivu ženu
Foto: Ilustracija

Zvijezde otkrivaju

Kakvu partnerku žele? Lavovi traže jaku, Jarčevi strpljivu ženu

Prije nego što se upustite u ozbiljnu vezu sa svojim potencijalnim partnerom, važno je da čujete i mišljenje zvijezda. Evo šta pripadnici svih horoskopskih znakova žele od svoje partnerke!

Ovan

Ovnovi padaju na jake i nezavisne žene. Obožavaju dame koje govore tačno ono što misle i ne libe se da prihvate bilo kakav izazov. Za Ovna su pravi afrodizijaci uspjeh i sposobnost.

Bik

Žena koja je kao žena iz udžbenika - zabavna, ženstvena i prava podrška, osvojiće srce Bika. Takvu ženu neće pustiti od sebe tako lako.

Blizanci

Blizanci padaju na izuzetno inteligentne i kreativne žene, pune smisla za humor. Ako poput Šeherezade uspijete da ga iz noći u noć i iz dana u dan zadivite i fascinirate, biće vaš.

Rak

Rakovi vole žene koje u sebi nose nevinost i naivnost, ali i potpunu posvećenost njima. Ako uz to pokažu ranjivost i želju da ih baš on zaštiti - pečeni su.

Lav

Lavovi vole otvorene žene pune samopouzdanja. Ovi muškaci padaju na žene koje su uvijek tip-top sređene, sve do samih obrva. Tijelo mora da bude perfektno, a frizura uvijek savršena. I ne samo to - pored svega toga, Lav želi da žena bude i izuzetno obrazovana, inteligentna, uspješna i duhovita.

parljubav

ilustracija

Djevica

Muškarci u ovom znaku padaju na tip devojke iz komšiluka - dakle, slatka je ali ne i fatalna i vrlo inteligentna. Osjećajna je, vodi se logikom i vrlo lojalna. Djevice ne vole previše emotivne reakcije.

Vaga

Vage vjeruju u idealne veze pa uvijek traže onu pravu. Žele zgodnu, samouvjerenu, inteligentnu ženu koja će ih podržavati i biti im odana do kraja.

Škorpija

Škorpije žele da budu najbolje i da imaju najbolje. Ovi muškarci traže ženu koja pršti od seksepila, pametna je, avanturista, strastvena, sportski tip i nezavisna.

Strijelac

Strijelac želi energetičnu ženu koja će mu stalno postavljati nove izazove i bez problema i prigovora ga pratiti u njegovim avanturama.

Jarac

Jarčevima treba vječnost da se u nekog zaljube - ali baš zato i traže ženu koja će ih strpljivo čekati. Žele seksi, ali ne i vulgarno, privrženo ali ne i prilepak, i ženu koja pored njega ima bogat svoj društveni život i kao prioritet - uspješnu karijeru.

Vodolija

Vodolije bježe od zahtjevnih žena. Žele samostalnu ženu koja ga neće pratiti u stopu, već će moći da vodi život odvojen od njega, bez zapitkivanja gde je sad i zašto baš tamo ide.

Ribe

Muškarci u znaku Ribe se često zaljubljuju, ali ono što zaista traže jeste nježna, velikodušna žena otvorenog uma, koja voli umjetnost i životinje, piše Žena Blic.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.