Viktor Orban sjutra i preksjutra u posjeti Crnoj Gori
Viktor Orban

Susret s Markovićem i Đukanovićem

Viktor Orban sjutra i preksjutra u posjeti Crnoj Gori

Na poziv premijera Duška Markovića u zvaničnu posjetu Crnoj Gori u ponedjeljak popodne stiže predsjednik Vlade Mađarske Viktor Orban.

Nakon svečanog dočeka uz najviše državne počasti predsjednici vlada će razgovarati u četiri oka, navodi se u saopštenju Vlade.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović prirediće sjutra 23. jula radnu večeru za predsjednika Vlade Mađarske Viktora Orbana.

Zvanični razgovori premijera Markovića i Orbana predviđeni su za utorak ujutro.

"Predsjednici Vlada Crne Gore i Mađarske daće nakon razgovora izjave za javnost i odgovoriti na pitanja novinara – u Vili „Gorica“ u utorak u 10:30", saopšteno je iz Vlade.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.