Oborio rekord: Boban Rajović održao spektakularni koncert za Dan opštine Berane
Foto: Opština Berane

Oborio rekord: Boban Rajović održao spektakularni koncert za Dan opštine Berane

Popularni pjevač Boban Rajović održao je sinoć, povodom Dana opštine Berane, spektakularni koncert u glavnoj ulici pred nekoliko hiljada posjetilaca postavivši novi rekord, koji je držao koncertom iz 2015. godine na istom mjestu, čime je postao jedini umjetnik kojem je to pošlo za rukom,saopšteno je iz beranske Opštine.

"Da će ovaj njegov koncert biti još jedan od događaja kojima će postaviti nove standarde vidjelo se već po atmosferi i interesovanju danima prije samog termina, a potvrđeno je već u večernjim satima kada je publika u velikom broju počela da se skuplja u glavnoj ulici", navode iz Opštine.

Kao predgrupa nastupio je Aki Ekstrim bend koji je sjajnim repertoarom zagrijao atmosferu i napravio odličnu uvertiru za nastup glavne zvijezde večeri.

Negdje oko 22.30 sati, praćen ovacijama publike iz Berana i gradova u okruženju, koja je ispunila glavnu ulicu, Boban je sa svojim muzičarima izašao na scenu. 

771

Foto: Opština Berane

"Energično i glasno pozdravio je publiku a onda je krenula pjesma „Jedan je život“ kojom je otvorio koncert praćen njihovim horskim pjevanjem  jer su na ovaj događaj čekali pune tri godine, koliko je prošlo od njegovog prethodnog koncerta", navodi se u saopštenju.

11

Foto: Opština Berane

Nizali su se hitovi poput „Usne boje vina“, „Provokacija“, „Spartanac“, „Piroman“ i mnogi drugi tako da je atmosfera brzo dotigla tačku usijanja koja nije padala nijednog trenutka sve do poslije ponoći kada se ovaj spektakl završio uz Bobanovo obećanje da na sledeće druženje sa njim beranska publika neće ovoliko dugo čekati, saopšteno je.

Organizatori koncerta bili su Opština Berane i Turustička organizacija a ovo je ujedno bio poklon Berancima i gostima sa strane povodom Dana opštine, 21. jula.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.