Obavezne tri poze za muškarce sa malim ponosom
Ilustracija

Obavezne tri poze za muškarce sa malim ponosom

I kada ima, ali i kada nema razloga, muškarce brine veličina njihovog penisa. A ako želite da postignete što dublju penetraciju, ovo morate da uradite!

Ne samo da u ovim pozama penis vizuelno izgleda veći, već zbog dublje penetracije ostavlja i takav utisak,piše Žena.rs.

SAVRŠENA POZA BROJ 1

Vjerovali ili ne, "dogi poza", najomraženija kod muškaraca sa malim penisom, idealna je za baš za njih jer kada je žena na kolenima i laktovima, vaginalni mišići joj se automatski skupljaju, pa ima više trenja.

SAVRŠENA POZA BROJ 2

Pored "dogi poze", druga idealna je obrnuta misionarska, gdje je ona na vama, a noge su joj između vaših. Tako su pokreti lagani ali veoma intenzivni i orgazam je zagarantovan.

SAVRŠENA POZA BROJ 3

Treća opcija nosi naziv "peglanje", a izvodi se tako što žena legne na stomak i raširi noge što više može. Uz to, kukovi treba da budu povišeni (možete ih podupreti jastukom). Ovako podignuti kukovi smanjuju ugao penetracije pa će vam G-tačka biti stimulisana, a on će uživati u dubokoj penetraciji.

A prije svih ovih poza, ne zaboravite na oralni seks. Istraživanja su pokazala da je kod 20 odsto ispitanih parova žena izjavila da joj je oralni seks neophodan kako bi doživjela orgazam, a kako biste vi usavršili svoju tehniku obavezno je pitajte šta joj se dopada.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.