Vučić: Imamo operativna saznanja o ubistvu Ivanovića
Oliver Ivanović

Po prvi put

Vučić: Imamo operativna saznanja o ubistvu Ivanovića

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija po prvi put ima operativna saznanja koja bi mogla "voditi nečemu" u otkrivanju ubistva lidera Građanske inicijative SDP-a Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici u januaru ove godine.

"Možda smo na malenom tragu nečeg ozbiljnog, prvi put imamo neka operativna saznanja, iako nam nije omogućeno da vodimo istragu", rekao je Vučić novinarima u Beogradu.

On je rekao da je do sada dobijeno više od 50 tragova koji "nemaju logike i smisla", a da je ovo prvi put da ima logike i smisla.

"Da li je tačno, provjerićemo", rekao je Vučić i izrazio uvjerenje da će počinioci ubistva biti pronađeni.

On je, komentarišući navode da je Kosovo uhapsilo neke ubice povezane sa Bezbednosno informativnom agencijom (BIA), rekao da je Srbija raspisala potjernicu za nekim od tih lica.

Ivanović je ubijen u januaru 2018. godine ispred sjedišta SDP-a u Kosovskoj Mitrovici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.