Najpoznatija prevarena supruga na Balkanu: Slobodan treću šansu ne zaslužuje
Kija Kockar

Kija Kockar odlučna da se razvede

Najpoznatija prevarena supruga na Balkanu: Slobodan treću šansu ne zaslužuje

Pobjednica rijaliti "Zadruga", kada je podržala svog supruga da samo tri mjeseca nakon vjenčanja uđe u rijaliti, dijelila je sa njim očekivanja koja je učešće u takvom jednom projektu trebalo da donese.

Bila je najveća podrška suprugu da uđe u rijaliti, a kada ju je prevario i kada je odlučila da prihvati ponudu i da uđe u „Zadrugu“, nije sigurno očekivala da će da postane toliko popularna i da dobije toliku podršku javnosti.

Kristina Kockar, bivša stjuardesa, trenutno najpoznatija prevarena supruga na Balkanu, krči sebi put ka muzičkim zvijezdama i čeka kada će i zvanično da se razvede od Slobodana Radanovića.

Pobjednica rijaliti "Zadruga", kada je podržala svog supruga da samo tri mjeseca nakon vjenčanja uđe u rijaliti, dijelila je sa njim očekivanja koja je učešće u takvom jednom projektu trebalo da donese.

"Očekivala sam će moj muž kroz rijaliti uspjeti da prosperira jer mu je karijera stagnirala – govori za Novosti Online Kija i dodaje: Ali sam isto očekivala da ću biti ponosna na mog muža ... Jedva sam čekala da ga narod upozna i zavoli onako kako sam i ja, ali...

Najteže su joj kaže padala svađe sa mužem.Kaže da su je prevare i neistine pogodile ali da je bila strpljiva i da je istina izašla na vidjelo. Za prevaru ne krivi ljubavnicu svog muža.

"Nije da nisam. I ne smatram da nije kriva, ali smatram da je glavni krivac on. On meni duguje da bude fer, ne ona." kaže za Novosti i dodaje da uzrok ne vidi u svojim nedostacima.

"Kriv je samo on. I ne vidim šta bi ona imala kvalitetno a da ja to nemam. Prosto ne vidim nijednu stvar", rekla je Kija.

To što SLobodan izjavljuje da je ona ljubav njegovog života objašanjava time što on ne želi da se razvede.

"Krivo mi je što je dozvolio da jedna trenutna požuda baci naše godine i naš brak. Nema ovo više veze sa ljubavlju, nego sa glupošću", rekla je Kija.

Ipak, bila je spremna da oprosti prevaru.

"Zato što sam ga voljela i zato što sam smatrala da naš brak zaslužuje drugu šansu, da znam da sam zaista učinila sve. Ali treću šansu ne zaslužuje", kaže ona  i dodaje da je njena odluka da se razvede.

"U korektnim smo odnosima. Bijes sam ostavila po strani i okrenula se ka stvarima koje me čine srećnom i ne želim da se trujem mržnjom i tugom. Ova moja promjena je uticala da imam korektan odnos sa njim, ali to što imam takav odnos, ne znači da to vodi ka pomirenju", kazala je Kristina Kockar za Novosti.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.