Titograd poražen od ekipe sa Farskih ostrva
Foto:Anadolija

Kvalifikacije za Ligu Evrope

Titograd poražen od ekipe sa Farskih ostrva

Fudbaleri OFK Titograda poraženi su večeras u Podgorici od ekipe B 36 Torshavn s Farskih ostrva rezultatom 2:1 i tako u prvom kolu završili učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Naredni rival ekipi B 36 biće turski Bešiktaš.

Prvi meč na Farskim ostrvima završen je bez golova, 0:0. 

Domaći su poveli u 4. minutu golom Petrovića. U nastavku, gosti stižu do potpunog preokreta. Najprije je Heinesen u 51. minutu izjednačio na 1:1, da bi Saag u 83. minutu postigao pogodak za potpuni preokret gostiju. 

I druga dva crnogorska predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope večeras su završili svoje učešće. Pljevaljski Rudar je poražen u Beogradu od Partizana 3:0. U prvom meču u Nikšiću, beogradski tim je slavio identičnim rezultatom.

Podgorička Budućnost igrala je 1:1 u Trenčinu u Slovačkoj protiv ekipe FK Trenčin. Slovački tim je slavio u Podgorici prije sedam dana 2:0. 

Anadolija

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.