Anastasija izdvojila pravo malo bogatstvo za spot
Anastasija Ražnatović

Znala tačno šta želi

Anastasija izdvojila pravo malo bogatstvo za spot

O prvoj pjesmi Anastasije Ražnatović se još uvijek priča. Savršeni par bilježi odličan uspjeh, a kako saznaju domaći mediji, mlada pjevačica je za ovaj projekat iskeširala pravo malo bogatstvo.

Naime, kako izvor tvrdi, Ražnatovićeva je i prije snimanja tačno znala šta želi, zbog čega nije žalila para da to i dobije. U spot je uložila nevjerovatnih 15.000 eura.

"Prije nego što je i krenulo snimanje spota, Anastasija je do detalja znala kako želi da čitav projekat izgleda. Zaista je cijela ekipa bila iznenađena što se na prvom sastanku sa produkcijom ponijela kao organizator cijele priče i sve do detalja objasnila kako želi da izgleda spot. Kada je na kraju sve stavljeno na papir, računica je bila jasna. Ona je morala da iskešira 15.000 eura da bi sve izgledalo savršeno’’, kaže izvor i otkriva da tolika suma mladoj pjevačici nije predstavljala problem, budući da je godinu dana štedjela od svoje zarade.

"Iako većina misli da joj je cijeli spot platila Ceca, dobar dio novca dala je i Anastasija, koja je godinu i nešto dana štedjela pare. U dogovorima je sve vrijeme učestvovala i njena porodica, a objasnili su joj da ne treba da brine oko finansija, te da će joj oni u svemu pomoći, ali je ona bila uporna u tome da želi sve sama’’, priča izvor za Alo i dodaje da je nasljednica folk dive dodatno iskeširala nekoliko hiljada eura za angažman atraktivnog manekenka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.