Operisan Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj

Uočene patološke promjene na jednom dijelu tijela

Operisan Vojislav Šešelj

Predsednik Srpske radikalne stranke, dr Vojislav Šešelj operisan je danas na Klinici za maksilo-facijalnu hirurgiju Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Na čelu hirurške ekipe koja je izvela hirurški zahvat bio je dr Milan Romić.

Zahvat je izveden zbog patoloških promjena na žlijezdama vrata, a uzorci su predati na patološko-histološku analizu.

"Onkološko-hirurški konzilijum koji prati zdravstveno stanje dr Vojislava Šešelja, po dobijenim analizama razmotriće dalji tok liječenja, sa stanovišta da li su promjene na žlijezdama vrata u sklopu osnovne bolesti ili su poseban patološki proces", saopštili su iz Klinike za maksilo-facijalnu hirurgiju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.