Dejvid otišao crven iz CG, Viktorija se nijednom nije okupala  u moru, evo zašto
Dejvid i Viktorija

Dejvid otišao crven iz CG, Viktorija se nijednom nije okupala u moru, evo zašto

Slavni par Viktorija i Dejvid Bekam su u petak, 13. jula, privatnim avionom stigli u Crnu Goru, kako bi nekoliko dana porodično uživali u ljetovanju na Svetom Stefanu.

Kako saznaje Telegraf, nekadašnja "Spajsica" i modna kreatorka i bivši engleski fudbaler danas su helikopterom otputovali sa Svetog Stefana, a ono što je zanimljivo jeste da se "ledena kraljica" u Jadranskom moru nijednom nije okupala, jer joj je navodno voda jako slana.

Za razliku od svog supruga Dejvida, koji je očigledno uživao u moru i na suncu, kojem je bio možda i previše izložen ovih dana.

bekamsinsta

Foto: Instagram

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.