Uhapšena žena zbog sumnje da je odgrizla poznanici nos i progutala ga zbog pića i cigareta

Teksas

Uhapšena žena zbog sumnje da je odgrizla poznanici nos i progutala ga zbog pića i cigareta

Džesika Kolins (41) iz američke države Teksas uhapšena je i optužena za nanošenje tjelesnih povreda nakon što je u srijedu uveče poslije izlaska napala ženu.

Kolins je uhapšena  zbog sumnje da je odgrizla dio nosa poznanici i progutala ga nakon što je zamoljena da napusti njen dom, prenose američki mediji.

Naime, Džesika je boravila kod žrtvinog komšije i njih troje su izašli u obližnji bar u mjestu Konro. Poslije “fajronta” vratili su se u dom napadnute žene gdje je Kolinsova tražila još alkohola i cigareta. Kada je neimenovana žrtva to odbila, pokušavši da je istjera iz kuće, “gošća” je skočila na nju, povukla je za kosu na pod, odgrizla joj dio nosa i navodno ga progutala.

- Nisam imala vremena da regaujem i odgurnem je. Mislim da sam pokušala da se odbranim, ali nisam mogla. Jedino se sjećam ukusa krvi u ustima – prisjeća se napadnuta žena. Ona dodaje da je nekoliko puta na kratko izgubila svijest i da nije shvatila šta joj je sa nosem dok se nije našla u kolima hitne pomoći.

- Zvala sam muža na putu do bolnice i vrištala kako nemam nos. Imam 28 godina i ostala sam bez nosa – dodaje žrtva.

Ljekari su rekli da povreda zahtjeva hitnu plastičnu operaciju u roku od dvije nedelje, ali nesrećna žena nema osiguranje, pa su njeni na internetu pokrenuli kampanju skupljanja novca.

Ona se poslije ovog napada zatvorila u sobu jer se “jedinu tu osjeća bezbjedno”.

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.