"Meč sa Maltom odlična priprema za duel sa Španijom"

Dan nakon pobjede nad Francuskom na startu Evropskog prvenstva u Barseloni, crnogorski vaterpolisti iskoristiće da odrade dva treninga, kako bi još više podigli formu i spremni dočekali glavni dio šampionata.

 Zadovoljan radom, formom i atmosferom u ekipi bio je i najmlađi član "ajkula" Đuro Radović.

"Tri boda su tri boda, bez obzira na to na kakav su način uzeta. Na svakom šampionatu ta prva utakmica je teška, specifična na svoj način. Najvažnije je da smo pobijedili, i taj meč ostavljamo iza nas. Nijesmo puno analizirali taj meč jer se osvrćemo narednim duelima. Malta je objektivno slabija ekipa od Francuske, ali sigurno da ih nećemo potcijeniti, shvatićemo maksimalno ozbiljno taj meč jer je dobra priprema za taj duel sa Španijom koji je najvažnija utakmica u grupi. Probaćemo da se još više dignemo kao ekipa, da uvježbamo napad, situaciju sa igračem više. Atmosfera u ekipi je nikad bolja, forma isto, svi smo na sto odsto i što je najvažnije nema umora i povreda", saopštio je Radović.

Golman Miloš Šćepanović ističe da je Francuska arhivirana, i da će duel sa Maltom biti dobra priprema za odlučujuću utakmicu sa Španijom.

"Najvažnija su ta tri boda, pobjeda je upisana. Naglašavali smo da je svaki početak težak. Dobro smo otvorili taj meč, imali smo dosta šansi, ali je i Francuska odigrala odličan meč. Nije visok rezultat, ali svaka pobjeda je dobra. I pored nekih propusta, mislim da smo bili dobri u odbrani. Zadovoljni smo, vremena za neku detaljnu analizu nijesmo imali, slijedi taj duel sa Maltom koji ćemo odraditi bez problema, i onda nas se posvećujemo pripremi meča sa Španijom koji će vjerovatno odlučivati o prvom mjestu u grupi, jer ne vjerujem da Francuska može priprediti iznenađenje i pobijediti Španiju", kazao je Šćepanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.