Demokrate odgovorile DPS-u: Neće biti izbora u skorije vrijeme, odahnite
Demokrate

Demokrate odgovorile DPS-u: Neće biti izbora u skorije vrijeme, odahnite

"Nakon višemjesečne hibernacije, tokom koje od nje nije bilo ni traga, ni glasa, rasturena grupa kriminalaca iz Budve konačno se odvažila da iz mišje rupe promoli svoju kriminalnu glavu i oglasi se povodom postizanja dogovora aktuelne budvanske vlasti sa Crnogorskom", navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Podsjećamo, iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Budva, danas je saopšteno da je Sporazum Crnogorske i propale budvanske koalicije- definicija političke korupcije.

Demokrate su reagujući na tu ocjenu DPS-a, kazali da ih raduje da su "dogovorom sa Crnogorskom oslobodili DPS straha od izbora jer ih, bar u skorije vrijeme, neće biti, tako da mogu odahnu".

"Ionako su se bili prepali da će na izbore morati da krenu sa manjinske pol pozicije u budvanskom parlamentu, otvoreno priznajući, kroz usta svojih predstavnika, da oni na taj način ne umiju da učestvuju u izbornom procesu zato što nisu navikli da pred građane izlaze sa programom, projektima i vizijama razvoja grada, već sa vrećama, kovertama, zapošljavanjima svih mogućih srodnika za koje se zna i ne zna.

No, to je ružna i, sigurni smo, nikad ponovljiva prošlost Budve i nećemo se na to više vraćati, jer smo uvjereni da građani metropole turizma ne žele ponovo da prolaze kroz to ni tako što bi se prisjećali tog sramotnog perioda u istoriji Budve tokom kojeg je ona opljačkana, a kriminalna grupa, nerazlučiva od DPS-a, pohapšena, nakon što je sama priznala da je u Budvi počinila pljačku neviđenih razmjera", ističu Demokrate.

Ove se etape svog djelovanja sigurno kako dodaju u saopštenju, sjeća i sadašnja struktura DPS-a u Budvi.

"Zbog čega, ako ih je i prošao strah od izbora, strah od zakona sigurno nije, jer znaju oni, sasvim dobro, da će ih, odmah po oslobađanju institucija sistema stići ruka pravde i da neće biti te štetočinske rupe u koju će se moći sakriti, niti tog štetočinskog kanala kroz koji će uspjeti da se izmigolje do slobode, sa koje će se rugati pravdi kao što to danas čini Svetozar Marović.

A ako nešto znaju ili imaju bilo kakve dokaze o tome na koji način je sklopljen dogovor sa Crnogorskom, imajući u vidu da je rasturena grupa kriminalaca u Budvi sastavni dio i državne vlasti, neka ih odmah prezentuju i telefonom nalože tužiocu da hapsi sve redom, kako to i inače funkcioniše u autokratskim sistemima, zasićenim pećinskim nacionalizmom koji je u budvanskom slučaju, nakon svih hapšenja tamošnjih funkcionera, modifikovan u nacionalizmić iz mišje rupe", zaključuju Demokrate.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.